Over ons

gepassioneerde teamcoaches en -trainers

header-line

Miriam Brouwer

Miriam Brouwer is gecertificeerd teamcoach, trainer, gespreksleider en drijvende kracht achter De Nieuwe Zone.

Miriam is er van overtuigd dat elk team met vertrouwen, plezier en succes kan samenwerken. Dat betekent wel: durven leren, bespreken en afspreken hoe je dat doet. Doelen bepalen én aandacht hebben voor de kwaliteit van de interactie en communicatie.

Teams noemen haar aanpak positief, sensitief, wendbaar, resultaatgericht en “op een prettige manier streng”. Ze houdt ervan een constructieve en openhartige sfeer te scheppen waarin een team zijn eigen oplossingen vindt. Miriams toolkit zit vol interactieve en ervaringsgerichte werkvormen die snel inzicht geven in wat belangrijk is. Ze houdt graag een spiegel voor, maar relativeert ook met humor.

Miriam is gecertificeerd en geregistreerd bij STIR, het keurmerk voor professioneel teamcoaches. Ze volgt regelmatig verdiepende opleidingen en trainingen en ondersteunde vanuit De Nieuwe Zone ruim 100 organisaties bij samenwerkingsvraagstukken. Tot 2011 werkte ze als adviseur bij Berenschot .

Het team van De Nieuwe Zone

De Nieuwe Zone werkt samen met een aantal gepassioneerde freelance teamcoaches en trainers. Voor ieder vraagstuk hebben wij een collega met de juiste expertise en ervaring. Voor grotere trajecten of vraagstukken werken wij graag in duo’s.

Eva Versteeg

Facilitator, teamcoach

Eva Versteeg helpt teams om te groeien. Ze geeft structuur en prikkelt om samen tot ideeën te komen. Als teamcoach biedt ze een spiegel voor wat er gebeurt in de onderstroom, zodat het bewustzijn binnen het team wordt vergroot. Haar visie: zonder frictie, geen vooruitgang.

Jolijn Gerritsen

Teamcoach, organisatieadviseur

Jolijn Gerritsen is teamcoach, procesbegeleider en organisatieadviseur. Vanuit haar jarenlange consultancy-ervaring (PwC en Berenschot) heeft ze een scherp oog voor wat er in teams gebeurt. Met lef, creativiteit en respect voor haar samenwerkingspartners werkt ze aan een klimaat van vertrouwen en daagt ze uit om nieuwe perspectieven te omarmen.

Arjan van Vembde

Adviseur, trainer, facilitator

Arjan van Vembde ondersteunt bij organisatieontwikkeling als adviseur, trainer en facilitator. Hij is specialist in Appreciative Inquiry en kijkt van daaruit graag naar wat wél kan en werkt. Met een achtergrond als goochelaar gebruikt hij magische metaforen die verhelderen en de verbeelding stimuleren.

Lobke Rooswinkel

Trainer, facilitator

Lobke Rooswinkel is gedragswetenschapper, communicatietrainer en facilitator. Lobke werkt op creatieve wijze met diverse communicatie-modellen, waardoor zowel de ervaring als de praktische toepasbaarheid optimaal zijn. Haar motto: “zo licht mogelijk, zo diep als noodzakelijk”.

Peter Rozemond

Consultant, coach, trainer

Peter Rozemond is als senior management consultant, coach en trainer gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties. Met rust, compassie en scherpe vragen daagt hij mensen uit om te experimenteren met nieuw gedrag en zorgt hij dat inzichten daadwerkelijk tot verandering leiden.

Ingeberte Uitslag

Facilitator, trainer

Ingeberte Uitslag helpt (multi stakeholder) teams om gezamenlijke doelen te verhelderen, strategische keuzes te maken, in te spelen op verandering en om te gaan met verschillen en belangen. Ze neemt internationale ervaring mee in teamontwikkeling en conflictmanagement.

Ervaringen van opdrachtgevers

Mogelijk de best begeleide sessie die ik ooit heb meegemaakt.

David van Traa, gemeente Amsterdam,
MT Economische Zaken

Indrukwekkend hoe Miriam onze teamtweedaagse begeleidde. Daardoor werden wij (9 museumdirecteuren) het eens over onze gezamenlijke prioriteiten.

Stichting Utrechts Museumkwartier

Voor wie we werken

header-line