Over ons

gepassioneerde teamcoaches en -trainers

header-line

Miriam Brouwer

Miriam Brouwer is teamcoach, trainer, gespreksleider en drijvende kracht achter De Nieuwe Zone.

Miriam is ervan overtuigd dat elk team met vertrouwen, plezier en succes kan (gaan) samenwerken. Maar dat gaat niet vanzelf. Het vereist heldere doelen, afspraken en aandacht voor de interactie en communicatie in het team. Het is Miriams vak om hierin snel positieve doorbraken te bereiken.

Opdrachtgevers noemen haar aanpak grondig, sensitief, wendbaar en “op een prettige manier streng”. Ze houdt ervan een constructieve en openhartige sfeer te scheppen waarin een team zijn eigen oplossingen vindt. Daarbij gebruikt ze een mix van ervarend leren, het benoemen wat opvalt in het team en het (waar nodig) trainen van samenwerk-competenties.

Miriam werkte tot 2011 als adviseur bij Berenschot en volgde diverse trainers- en teamcoachopleidingen. Ze ondersteunde vanuit De Nieuwe Zone ruim 80 organisaties bij samenwerkingsvraagstukken.

Het team van De Nieuwe Zone

De Nieuwe Zone werkt samen met met een aantal gepassioneerde freelance teamcoaches en trainers. Voor ieder vraagstuk hebben wij een collega met de juiste expertise en ervaring. Voor grotere trajecten of vraagstukken werken wij graag in duo’s.

Eva Versteeg

Facilitator, teamcoach

Eva Versteeg helpt teams om te groeien. Ze geeft structuur en prikkelt om samen tot ideeën te komen. Als teamcoach biedt ze een spiegel voor wat er gebeurt in de onderstroom, zodat het bewustzijn binnen het team wordt vergroot. Haar visie: zonder frictie, geen vooruitgang.

Arjan van Vembde

Adviseur, trainer, facilitator

Arjan van Vembde ondersteunt bij organisatieontwikkeling als adviseur, trainer en facilitator. Hij is specialist in Appreciative Inquiry en kijkt van daaruit graag naar wat wél kan en werkt. Met een achtergrond als goochelaar gebruikt hij magische metaforen die verhelderen en de verbeelding stimuleren.

Lobke Rooswinkel

Trainer, facilitator

Lobke Rooswinkel is gedragswetenschapper, communicatietrainer en facilitator. Lobke werkt op creatieve wijze met diverse communicatie-modellen, waardoor zowel de ervaring als de praktische toepasbaarheid optimaal zijn. Haar motto: “zo licht mogelijk, zo diep als noodzakelijk”.

Peter Rozemond

Consultant, coach, trainer

Peter Rozemond is als senior management consultant, coach en trainer gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties. Met rust, compassie en scherpe vragen daagt hij mensen uit om te experimenteren met nieuw gedrag en zorgt hij dat inzichten daadwerkelijk tot verandering leiden.

Ingeberte Uitslag

Facilitator, trainer

Ingeberte Uitslag helpt (multi stakeholder) teams om gezamenlijke doelen te verhelderen, strategische keuzes te maken, in te spelen op veranderingen en om te gaan met verschillen en belangen. Ze neemt internationale ervaring mee in teamontwikkeling, conflictmanagement en visual thinking.

Deb-Appel

Deb Appel

Organisatieadviseur, strateeg

Deb Appel heeft als organisatieadviseur veel ervaring met het opzetten of verbeteren van publiek-private samenwerking. Structuur, strategie én ‘de zachte kant’ krijgen daarbij aandacht. Deb is vaak voor langere tijd verbonden aan organisaties als interim manager of projectleider. Ze is een echte strateeg en ziet altijd de hoofdlijnen door de details.

Ervaringen van opdrachtgevers

Mogelijk de best begeleide sessie die ik ooit heb meegemaakt.

David van Traa, gemeente Amsterdam,
MT Economische Zaken

Indrukwekkend hoe Miriam onze teamtweedaagse begeleidde. Daardoor werden wij (9 museumdirecteuren) het eens over onze gezamenlijke prioriteiten.

Stichting Utrechts Museumkwartier

Voor wie we werken

header-line