Over ons

gepassioneerde teamcoaches

header-line

Miriam Brouwer

Miriam Brouwer is gecertificeerd teamcoach, trainer, gespreksleider en drijvende kracht achter De Nieuwe Zone.

Miriam is er van overtuigd dat elk team met vertrouwen, plezier en succes kan samenwerken. Dat betekent wel: durven leren, bespreken en afspreken hoe je dat doet. Met aandacht voor de kwaliteit van de interactie en communicatie en duidelijke werkafspraken.

Teams noemen haar aanpak positief, resultaatgericht, praktisch en ruimte scheppend. Ze houdt ervan een constructieve en openhartige sfeer te scheppen waarin een team zijn eigen oplossingen vindt. Miriams toolkit zit vol prikkelende, inzichtgevende werkvormen. Ze speelt flexibel in op wat er in het moment gebeurt en nodig is, houdt graag een spiegel voor en relativeert met humor.

Miriam is geregistreerd bij STIR, het keurmerk voor professioneel teamcoaches. Ze volgt regelmatig verdiepende opleidingen en trainingen en ondersteunde vanuit De Nieuwe Zone ruim 100 organisaties bij samenwerkingsvraagstukken. Tot 2011 werkte ze als adviseur bij Berenschot.

Het team van De Nieuwe Zone

De Nieuwe Zone werkt samen met een aantal gepassioneerde freelance teamcoaches en trainers. Voor ieder vraagstuk hebben wij een collega met de juiste expertise en ervaring. Voor grotere trajecten of vraagstukken werken wij graag in duo’s.

Ruth Pannekoek

Team- en organisatiecoach

Ruth Pannekoek streeft als coach naar meer menselijkheid op de werkvloer. Terugkerende thema’s zijn: verbinding met doelen en mensen, verduren van onzekerheid, welkom heten van conflicterende visies en zeggen wat er gezegd moet worden. Ruth combineert haar 15+ jaren in het bedrijfsleven met haar opleidingen in Secure Base gedachtengoed en Deep Democracy, bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en master Sociale Wetenschappen.

Jolijn Gerritsen

Teamcoach, organisatieadviseur

Jolijn Gerritsen is teamcoach, procesbegeleider en organisatieadviseur. Vanuit haar jarenlange consultancy-ervaring (PwC en Berenschot) heeft ze een scherp oog voor wat er in teams gebeurt. Met lef, creativiteit en respect voor haar samenwerkingspartners werkt ze aan een klimaat van vertrouwen en daagt ze uit om nieuwe perspectieven te omarmen.

Arjan van Vembde

Adviseur, trainer, facilitator

Arjan van Vembde ondersteunt bij organisatieontwikkeling als adviseur, trainer en facilitator. Hij is specialist in Appreciative Inquiry en kijkt van daaruit graag naar wat wél kan en werkt. Met een achtergrond als goochelaar gebruikt hij magische metaforen die verhelderen en de verbeelding stimuleren.

Peter Rozemond

Consultant, coach, trainer

Peter Rozemond is als senior management consultant, coach en trainer gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties. Met rust, compassie en scherpe vragen daagt hij mensen uit om te experimenteren met nieuw gedrag en zorgt hij dat inzichten daadwerkelijk tot verandering leiden.

Carola Arxhoek

Teamcoach

Met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en erkend teamcoach deinst Carola niet terug voor moeilijke gesprekken. Haar uitgangspunt: “Het gedoe kan maar beter op tafel liggen, dan kunnen jullie bespreken wat jullie ermee willen”. Carola durft liefdevol te confronteren, met een warme en toegankelijke stijl waar mensen zich snel bij openstellen. Ze kijkt met een systemische blik en gebruikt veel Deep Democracy.

Tanja van Dijk

Teamcoach, facilitator, trainer

Tanja van Dijk wordt gedreven door een passie voor groei van individuen, teams en organisaties. Haar stijl is direct maar vriendelijk, lichtvoetig en verbindend vanuit vertrouwen. Tanja weet teams weer aan de praat te krijgen – letterlijk en figuurlijk – waarbij haar Lean & Agile kennis & ervaring regelmatig van pas komt.

Eva Versteeg

Facilitator, teamcoach

Eva Versteeg helpt teams om te groeien. Ze geeft structuur en prikkelt om samen tot ideeën te komen. Als teamcoach biedt ze een spiegel voor wat er gebeurt in de onderstroom, zodat het bewustzijn binnen het team wordt vergroot. Haar visie: zonder frictie, geen vooruitgang.

Ingeberte Uitslag

Facilitator, trainer

Ingeberte Uitslag helpt (multi stakeholder) teams om gezamenlijke doelen te verhelderen, strategische keuzes te maken, in te spelen op verandering en om te gaan met verschillen en belangen. Ze neemt internationale ervaring mee in teamontwikkeling en conflictmanagement.