Gratis workshop   Bouw een topteam

Hoe kom je tot een team dat elkaars kwaliteiten benut en elkaar durft aan te spreken? Dat niet op eilandjes zit, maar met plezier en succes samenwerkt?

Daarover en meer gaat de gratis workshop voor managers: Bouw een topteam. Een frisse blik op teamdynamiek.

In deze interactieve workshop deelt teamcoach Miriam Brouwer van De Nieuwe Zone de 5 succesfactoren van goed teamwerk met je. We kijken niet naar symptomen, maar naar onderliggende oorzaken die de dynamiek beïnvloeden. Dat is waarschijnlijk een andere blik dan je gewend bent.

Je brengt eigen casuïstiek in en maakt aan de hand van oefeningen de vertaalslag naar jouw praktijk. Zo wordt helder hoe jouw team ervoor staat en welke stappen je concreet kunt zetten.

Wat levert het op

  • Overzicht en verruiming van je blik. Wat gaat goed, wat verdient aandacht?
  • Concrete inspiratie hoe je je team een boost kunt geven
  • Sparring met collega’s uit andere organisaties

Voor wie

De workshop is bedoeld voor managers, projectleiders, coördinatoren, directeuren — iedereen met verantwoordelijkheid voor een team is van harte welkom. Meld je snel aan, er zijn maximaal 10 plekken.

We geven deze workshop omdat we het leuk vinden om contact te houden en om inspiratie te delen met iedereen die zijn/haar team positief wil beïnvloeden. Lees meer over ons, onze aanpak van teamcoaching en onze teamtrainingen.

Aanmelden

De workshop vindt twee keer per jaar plaats. Wil je tijdig geïnformeerd worden over de datum van de eerstvolgende workshop? Laat het weten aan Miriam Brouwer via info@denieuwezone.nl.

Een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek is altijd mogelijk. Laat ons ook dit weten via de mail!

Ervaringen van opdrachtgevers

Precies de goede aanpak. Open, leuk én diepgaand. Het traject heeft de teamgeest absoluut versterkt.

Dik Overdijk, teamcoördinator Avans Hogeschool

Fantastisch wat het ontwikkeltraject in beweging heeft gebracht: mensen komen met nieuwe oplossingen en hebben plezier in samenwerking door de organisatie heen.

Chantal Keijsper, directeur Het Utrechts Archief